דילוג לתוכן הראשי
EX & GO

מחיקת נתונים

גרסה מיום 25.08.2026

1. כיצד למחוק את חשבונך ואת הנתונים שלך

באפליקציה: היכנס לחשבון, עבור אל חשבון ← הגדרות ← "מחיקת חשבון" ואשר את הפעולה.

לחלופין, שלח הודעה לכתובת admin@exgo.io מכתובת הדואר האלקטרוני המקושרת לחשבונך, עם שורת הנושא "מחיקת נתונים". אנו נטפל בבקשה ונאשר את השלמתה באמצעות דואר אלקטרוני.

2. מה נמחק ומתי

יימחקו: הפרופיל שלך (שם, דואר אלקטרוני, תמונה, טלפון), המודעות שלך והתמונות שלהן, והודעות הצ'אט. נתונים אישיים יימחקו או יהפכו לאנונימיים בתוך 30 ימים.

חריג: נתונים שאנו מחויבים לשמור על פי דין (למשל רישומי עסקאות והחלטות פיקוח תוכן); נתונים אלה יישמרו רק למשך התקופה הנדרשת על פי דין ולאחר מכן יימחקו.

3. כניסה באמצעות Facebook, Google או Apple

כדי לבטל את גישת האפליקציה לחשבון הרשת החברתית שלך: ב-Facebook - הגדרות ← "אפליקציות ואתרים" ← EX & GO ← "הסרה"; ב-Google וב-Apple - בהגדרות האבטחה של החשבון שלך. לאחר מכן, שלח בקשת מחיקה לכתובת admin@exgo.io ואנו נמחק את הנתונים שהתקבלו באמצעות אותה כניסה.

שאלות בנושא פרטיות: admin@exgo.io.